جلسه هماهنگی پیش از دو دیدار تیم های تهرانی امروز شنبه با حضور عوامل هیات فوتبال استان تهران، نمایندگان تیم ها و سایر مسئولین در سالن اجتماعات سازمان لیگ برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری هیات فوتبال استان تهران؛ جلسه هماهنگی پیش از مسابقه پیکان و نساجی مازندران از هفته بیست و یکم مسابقات لیگ برتر ایران در محل سازمان لیگ برگزار شد و مقرر شد تیم فوتبال پیکان تهران در این بازی با لباس های یکدست سرمه ای و دروازه بان سبز و نساجی مازندران با رنگ لباس قرمز و دروازه بان این تیم مشکی به میدان بروند. تیم های پیکان و نساجی روز یکشنبه 15 اسفند ماه از ساعت 15:00 در ورزشگاه دستگردی به مصاف هم می روند.
نشست دیدار استقلال و گل گهذ نیز در پایان جلسه فوق برگزار شد. در این جلسه مقرر شد استقلال به عنوان تیم میزبان با همان لباس همیشگی آبی به میدان برود و گل گهر سیرجان از کیت سفید بهره ببرد. این مسابقه ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.
سایر موارد مربوط به برگزاری مسابقه از جمله رعایت پروتکل های بهداشتی و حضور میهمانان ویژه دو تیم و جلوگیری از حضور افراد متفرقه در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
خاطر نشان می شود که دیدارهای هفته بیست و یکم بدون حضور تماشاگران برگزار می شود.
